Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs komen sprookjes tot leven en worden dromen werkelijkheid. Minimaal eenmaal in je leven moet je een bezoek hebben gebracht aan dit magische attractiepark. Dit amusementspark is opgericht in 1992 en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Wil je vertoeven in Disneyland Parijs? Dan doe je er goed aan om er minimaal twee dagen voor uit te trekken. Het is onmogelijk om alles in slechts een dag te zien.

Hoe kom je bij Disneyland Parijs?

Een snelle en eenvoudige manier om naar Disneyland Parijs af te reizen is met de trein. In slechts 4,5 uur kom je vanuit Nederland aan in het attractiepark. Opstappen in de Thalys is mogelijk op de stations van Amsterdam Centraal, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal. Houd er rekening mee dat je je treinreis vooraf dient te reserveren.

Naast de snelle treinreis is het ook mogelijk om met eigen vervoer naar Disneyland Parijs af te reizen. Een georganiseerde busreis behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Hoe bereik je Disneyland Parijs vanaf het centrum van Parijs?

centrum-naar-disneylandBen je al in Parijs? Dan kun je vanaf de stations Charles de Gaulle-Etoile, Auber, Châtelet-les-Halles, Gare de Lyon, Nation of Vincennes ook de trein pakken naar Disneyland Parijs. Dit is mogelijk met de RER-A. De reis duurt maximaal 45 minuten en brengt je bij de halte van Disneyland Parijs.

De entreeprijzen

De entreeprijzen van Disneyland Parijs zijn afhankelijk van de hoeveelheid dagen die je er wilt doorbrengen. Al vanaf 47 euro breng je als volwassene een bezoek aan dit park. De toegangsprijzen voor kinderen zijn iets goedkoper. Voor kinderen tot 6 jaar hoef je geen tickets te betalen, deze mogen het attractiepark gratis naar binnen. Vooraf online reserveren is eenvoudig te realiseren en het scheelt je bovendien lange wachtrijen.

Overnachten in en nabij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs biedt tevens de mogelijkheid om te overnachten. Dit kan bijvoorbeeld in het magische Disneyland Parijs hotel. Vind je dit te duur? Dan kun je uiteraard ook in de omgeving een hotel of mooie bungalow boeken. Het is in elk geval dat je er een fantastische tijd zult doorbrengen! Boek daarom snel online je tickets en beleef een gezellige tijd met je familie en/of vrienden!