Campings in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk heeft bijna iedereen weleens gedaan. Frankrijk is bij uitstek geschikt voor een onvergetelijke kampeervakantie. Hoe prettig is het om aan glaasje wijn te nippen terwijl je voor je caravan geniet van een adembenemend uitzicht? Frankrijk heeft het allemaal in zich.

Populaire campings in het bourgondische Frankrijk

camping-coteazurAls je gaat kamperen in Frankrijk heb je de keuze uit een divers aanbod van campings waar je kunt verblijven. Er zijn een aantal populaire campings die je niet mag missen tijdens je kampeervakantie. Camping L’Etoile d’Argens ligt bijvoorbeeld midden in de Cote d’Azur en ligt op slechts 3 kilometer van het strand. Een verkoelende duik in zee is tijdens een warme dag dus snel gedaan!

Camping Le Serignan Plage in Languedoc-Roussillon is eveneens een populaire camping in Frankrijk en scoort hoog onder vakantiegangers. De camping is al jarenlang een begrip voor liefhebbers van de Franse kust. Camping Le Littoral in Vendée is een aanrader voor iedereen die graag kampeert op korte afstand van de zee en het fijn vindt om in een prachtige omgeving wakker te worden.

Plezierig kamperen in Frankrijk

Kortom, kamperen in Frankrijk is een leuke ervaring voor iedereen die toe is aan een welverdiende kampeervakantie. Laat je verrassen door wat Frankrijk jou als kampeerder te bieden heeft! Wil je met de camper Frankrijk verkennen? Bekijk dan zeker dit artikel over Frankrijk met de camper!

Bekijk meer tips onderaan de volgende pagina’s:

Een volledig overzicht van campings in Frankrijk vind je bij Allcamps (externe link).